About

Hey allemaal,

Mijn naam is Joyce en ik heet jullie allemaal van harte welkom op mijn blog!

Waarom ben ik een blog begonnen? Een vriendin van mij vroeg mij een keer een gastartikel te schrijven voor haar blog. Ik vond het een grote eer en ging al gauw ijverig aan de slag. Ik kreeg de smaak te pakken en het begon bij mij te kriebelen: zal ik ook een blog beginnen? Toen een andere vriendin mij aanraadde het te doen, was ik om en nu is mijn blog dus een feit! 🙂

Waar ga ik eigenlijk over bloggen? Ik kan dat niet in Ă©Ă©n of enkele woord(en) benoemen. Alles wat mij verbaast, intrigeert, boeit, ontroert en inspireert kan hier voorbijkomen! Het voordeel daarvan is dat mijn blog zo niet snel in een hokje gestopt kan worden!

Ik zal nu wat meer over mezelf vertellen. Op 16 mei 1994 zag ik als kind van Kaapverdiaanse ouders het levenslicht in Rotterdam, waar ik ben opgegroeid en nog altijd in het ouderlijk huis woon. Na de basisschool en het gymnasium (profiel Cultuur & Maatschappij) ben ik Sociologie op universitair niveau gaan studeren, omdat het menselijk gedrag, en dan met name in groepsverbanden en gedurende interacties, mij altijd gefascineerd heeft. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Kaapverdiaans. Mijn sterrenbeeld is Stier.
Mijn grote passies zijn acteren en cabaret. Op de middelbare school heb ik in een paar mooie voorstellingen mogen spelen, waaronder ‘Odysseus’ en ‘Fame’. Vorig jaar heb ik met een cabaretopvoering twee keer meegedaan aan Fanatics, het open podium van de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vereniging Rotterdam). Beide keren kwam ik helaas niet verder dan de voorronde, maar wat waren het geweldige ervaringen! Het gevoel dat ik op een podium krijg, is onbeschrijfelijk. Het is zo heerlijk om helemaal in een rol te kruipen en interactie te hebben met het publiek. Het theater is een magische plek. Mijn grote droom is dan ook om een entertainer te worden. Dit kan in een theater zijn, maar ook op televisie zou ik ervaring willen opdoen, als actrice of presentatrice!

Ik wens jullie veel plezier met het lezen van mijn blog. Suggesties, vragen en opmerkingen zijn altijd welkom bij de comments!

XO

2 reacties op ‘About’

  1. Pingback: Minor ‘Gezinnen van nu: opvoeding en ontwikkeling van kinderen in het hedendaagse gezin’ | overjoyced

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s