Mijn favoriete looks van het Met Gala 2015

Omdat mijn artikel van vorig jaar goed ontvangen werd, besluit ik ook dit jaar mijn favoriete looks van het Met Gala aan jullie te laten zien. Het thema van het modefestijn was dit jaar China: Through The Looking GlassEnjoy!

Reese Witherspoon droeg een rode strapless jurk met een split van Jason Wu. Net als de actrice heb ik ook een appelfiguur, dus ik kan hier inspiratie uit halen voor een speciale gelegenheid. Haar, make-up en accessoires zijn precies goed: niet te veel, niet te weinig.

Janelle Monae heeft zich prima gehouden aan het thema van de grote avond. Met haar lange vlecht en cape zou ze zo Mulan kunnen spelen in een film. De zangeres draagt hier een ontwerp van Nicholas Kirkwood.

Solange Knowles kon zich ook wel vinden in het thema. Haar jurk van Giles Deacon doet meteen denken aan een Aziatische waaier. Jammer dat haar paardenstaart op deze foto niet te zien is, want die vond ik mooi strak. En kijk eens naar die glanzende benen!

Jennifer Lopez moet de fountain of youth gevonden hebben, want wat ziet ze er geweldig uit op 45-jarige leeftijd! Haar jurk van Versace liet weinig aan de verbeelding over…

Jennifer Lawrence loopt gracieus voorbij in een jurk van Dior Couture. De bloemenprint vind ik theme appropriate en haar make-up was zo mooi!

Dan waren dit mijn favoriete looks van het Met Gala 2015. Ik moet eerlijk toegeven dat ik geneigd was een paar celebs te kiezen die ook in mijn artikel van vorig jaar zaten (denk: Beyoncé, Rihanna), maar ik dacht: je moet verder kijken dan je neus lang is! Dus ben ik lekker foto’s gaan kijken en daar is deze top 5 in willekeurige volgorde uit gerold. Hoewel J. Lo’s look toch wel mijn favoriete is, denk ik!

Wat waren jullie favoriete looks van het Met Gala 2015?

Alle foto’s zijn afkomstig van Elle.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s