Mijn girl crushes

Hoewel ik op mannen val, heb ik zo mijn girl crushes: vrouwen die extreem fotogeniek zijn, een sprankelend karakter hebben en/of in het bezit zijn van een lichaam dat bij mij onder #bodygoals valt. Wil je weten wie mijn girl crushes zijn, lees dan vooral verder! 

1. RihannaWie kent haar niet? Deze bad gal uit Barbados is belachelijk fotogeniek. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgt, maar op werkelijk elke foto staat ze goed. Ik moet nog steeds een selfie vinden die minder goed gelukt is. Rihanna heeft het voor mij allemaal: de hits, the bad ass attitude, de looks (ze is prachtig!) en een geweldige kledingstijl. Zij staat dan ook absoluut op #1 in mijn lijstje met girl crushes!

2. Adrienne BailonEerlijk gezegd ken ik Adrienne Bailon niet héél lang. Zij was vroeger één van de Cheetah Girls en is tegenwoordig één van de presentatrices van de Amerikaanse talkhow The Real. Adrienne is prachtig. Meer kan ik er niet van maken, haha. Haar make-up is altijd on point en daarnaast heeft ze een jaloersmakend peerfiguur. Gotta love Latinas!

3. Laura PonticorvoLaura Ponticorvo leerde ik kennen door het redelijk schokkende tv-programma Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde. Ik herinner me nog dat ik mijn negatieve verwachtingen over dit programma had geuit op Twitter, maar uiteindelijk was het leuk om te kijken. Ze heeft alweer een tijdje haar eigen Youtube-kanaal en daardoor is ze mijn girl crush geworden. Ze heeft een hele leuke, sprankelende persoonlijkheid. Wanneer ze een make-up tutorial geeft of een goodie bag laat zien, krijg ik het gevoel alsof ik gewoon gezellig met een vriendin in gesprek ben. De Italiaanse Laura heeft ook haar eigen blog

Dit waren mijn girl crushes! Vrouwen die mij inspireren en amuseren.

Wie zijn jullie girl crushes?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s