Dreams that money can (not) buy…

Iedereen droomt weleens. En dan heb ik het niet alleen over de dromen tijdens je slaap, maar ook over het dagdromen. Dat je dan in het openbaar vervoer, in de klas of in het park fantaseert over wat je later allemaal zou willen hebben of bereiken. Afgelopen vrijdagavond was ik klaar met het werken aan een schoolopdracht en toen bedacht ik me ineens: hey, nu is het even afzien met al die deadlines, maar later kan ik er zoveel voor terugkrijgen! Vandaag leek het me dan ook leuk om mijn dromen en doelen op een rijtje te zetten in een blogpost, als een soort vision board. Kijk maar mee!

1. Een groot huis

. | via Tumblr

Een groot huis is gewoon ideaal. Je hebt lekker veel ruimte en feestjes kunnen er prima georganiseerd worden. Bovendien heb ik altijd al een grotere slaapkamer gewild. Een mooi zwembad erbij waar ik zo nu en dan in plons, maakt het plaatje helemaal af.

2. Een jacht

They Are Better Than Any Hotel! You Must Go At Least Once In Your Lifetime On One Of These Luxurious Yacht Holidays! - EALUXE.COM

Het aantal keer dat ik tot nu toe op een varend schip ben geweest, is op één hand te tellen. Op de Pannenkoekenboot heb ik heerlijk mijn buikje rond gegeten en op de Spido dreef ik weg op mijn stoel in de hete zomerzon. Het voelt nog altijd onwennig om op een varend schip te zijn, maar als ik deze foto zie, wil ik het graag vaker doen. Het lijkt me geweldig om een plekje voor jezelf te hebben, maar tegelijkertijd ook rond te reizen. Sowieso ben ik dol op de zee!

3. Sneakers of hakken van Christian Louboutin

Addict to Louboutin

De beroemde schoenen met de rode zolen: wie kent ze niet? De sneakers en hoge hakken van Christian Louboutin zijn een waar statussymbool en cultureel fenomeen geworden. Nu zijn deze schoenen nog iets te duur voor mijn budget, maar hopelijk kan ik ze me later veroorloven. Of je ze – net als op deze foto – nou aantrekt onder jeans of onder een galajurk: een fashion fail bega je nooit!

4. Honden als huisdieren

Tumblr

Hoe CUTE zijn deze drie pups? Toen ik klein was, was ik bang voor honden, maar vanaf het moment dat mijn broer honden in huis nam, was ik ‘genezen’. A dog is a human’s best friend. Je hebt altijd gezelschap, honden zijn 100% loyaal en ze zullen je nooit vergeten. Wat is er eigenlijk níét leuk aan honden? Ik ben er nog niet uit welke hondensoort ik zou willen hebben. Er zijn er namelijk een paar die ik erg leuk vind: Labradors, Amerikaanse Staffords, mopshonden… Ik weet wel dat ik een teefje Isa zou noemen en een reutje Aiko. Wie weet neem ik wel een teefje én reutje!

Dan waren dit mijn dromen en doelen! Niet alles is realistisch, maar hey, dat mag! Het is goed om af en toe jouw grootste dromen, doelen en wensen (visueel) voor jezelf op een rijtje te zetten. Ga gewoon voor je dromen en werk hard om er te komen! Hard work pays off.

Wat zijn jouw doelen, dromen en wensen?

Advertenties

Een reactie op “Dreams that money can (not) buy…

  1. Pingback: Vision boards | overjoyced

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s